دانشگاه صنعتی شریف میزبان رویداد ملی فضایی بود. این رویداد با هدف آمادهسازی دانشجویان برای حضور در مدرسه تابستانی فضایی روسیه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، دانشگاه صنعتی شریف میزبان رویداد ملی فضایی بود. در این رویداد که با هدف آمادهسازی دانشجویان برای حضور در مدرسه تابستانی فضایی روسیه برگزار شد، دکتر آزاده کبریایی؛ عضو هیات علمی دانشکده مهندسی فضایی دانشگاه شریف، به ایراد سخنرانی پرداخت.
کبریایی با اشاره به تجربه شخصی خود از حضور در مسابقات دانشجویی فضایی در سال 86، اهمیت برگزاری رویدادهای علمی و آموزشی برای کشف استعدادها و پرورش نخبگان را در این حوزه خاطرنشان کرد. وی معتقد است که فضایی که در آن دانشجویان با چالشهای جدید و ناشناخته روبرو میشوند، عرصهای ایدهآل برای شکوفایی خلاقیت و نوآوری است.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف با تاکید بر جاذبه ذاتی انسان نسبت به کشف ناشناختهها، فضاپژوهی را عرصهای عاشقانه و پرفراز و نشیب دانست و اکتشافات فضایی را به مثابه سفری به سرزمینهای جدید در قرون گذشته توصیف کرد.
کبریایی در ادامه به مسیر توسعه فضایی در ایران اشاره کرد و تلاش کشور برای ساخت و پرتاب ماهوارهها را گامی مهم در این راستا دانست.
وی اهداف بلندپروازانه کشورهایی مانند آمریکا و روسیه برای اعزام انسان به فضا را یادآور شد و نیاز به تربیت مهندسان متخصص برای تحقق این اهداف را مورد تاکید قرار داد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه صنعت فضایی در سطح جهانی از وسعت زیادی برخوردار نیست، تعداد شرکتهای فعال در این حوزه را محدود دانست و توسعه این صنعت را زمینهساز ایجاد زیرساختهای لازم برای پرورش مهندسان خبره عنوان کرد.
در پایان این رویداد، پنلهای تخصصی با حضور کارشناسان و فعالان حوزه فضایی برگزار شد و دانشجویان فرصتی برای تبادل نظر و پرسش و پاسخ با متخصصان این حوزه پیدا کردند.